blå linje


Freelancer til hjemmesider -kommunikation på nettet der virker

Der er dels de kunder, der har et umiddelbart behov for et visitkort på nettet. Men der er også dem, der ikke helt ved, hvad de har behov for, eller også det stik modsatte: De ved hvad de vil have.

Uanset hvad så er vi parate til at hjælpe dig. Ligesom vi har hjulpet andre i dine sko. For en hjemmeside er meget mere end bare billeder og en pæn sde. Du kan spørge dig selv: Hvis du tilfældigvis klikker dig frem til en rigtig flot hjemmeside, vender du så tilbage, for at nyde synet igen? Fortæller du dine venner og bekendte om den hjemmeside?

Vi tillader os at tvivle på det scenarie.Selv om en hjemmeside ikke må være alt for styg at se på, så er det indholdet de fleste kommer efter. Ikke mindst fordi de oftest har søgt på google inden de lander på en hjemmeside. Det er de færreste der søger "pæn hjemmeside" på Google, selv om det er en sjov tanke.

Freelancer til indholdet

Der findes naturligvis dem, der "bare" har behov for et salgssite. Køb og sælg, nogle knapper der kan gøre det, opdaterede lister over varer og priser. Så er det er nok ikke os du har behov for.

Men det kan være, at du gerne vil fortælle noget på din hjemmeside. Måske har du endda overvejet et nyhedsbrev. Så er det os du har brug for. Vi kan både hjælpe dig med tekster, billeder og selve strukturen på hjemmesiden. Vi kan faktisk lave en helt unik hjemmeside til dig, der ikke findes andre steder. Eller måske endnu bedre, vil kan lære dig kunsten, så du undgår regninger for netop hjemmesider i fremtiden. Den løsning valgte fx både neurolog Steen Østergaard med hans hjemmeside, og Akupunktør Mille Kaadt.
Du finder deres hjemmesider her:
Neurologien.dk
www.middelfart-akupunktur.dk/

En anden hjemmeside, hvor der især er lagt vægt på indholdet, og hvor kunden suverænt har fået lov til at bestemme selve udseendet er forskningsside Elene.dk.
Det er konsulentfirmaet Fleischer Management der står bag forskningssitet, hvor opgaven dels er, at brande selve forskeren, men i endnu højere grad komme ud med nyheder om forskning i selvmordsforebyggelse.

Et lille radiosite, vi lavede for efterhånden en del år siden, virker stadig fuldstændig efter hensigte. Den har mange besøgende. Du finder den her, radiomb.dk
Til et stort internationalt EU-projekt blev der lavet et kæmpesite i 18 sprog. Det var vi med til. I dag finder du en noget mindre, men til gengæl lettere tilgængeligt site på euranet-plus.eu. Vi følte dog af et behov for at lave et lille site, til vores danske topnyheder, den hjemmeside finder du her. Igen for at opfylde nogle specifikke krav til branding mm.
Freelancer og konsulenter til SEO

Een af de ting alle hjemmesider vi har lavet, har til fælles er, at der er tænkt meget over "formatering". Det er de html koder der fx viser noget som tekst eller overskrifter. Vi har nøje overvejet hvad der skal stå i en overskrift, altså en formatering med H1. Hvorfor tænker vi på det?

Jo det drejer sig om at blive set af Google og andre søgemaskiner.

Mange andre har, som nævnt, behov for en freelancer til deres nyhedsbreve, eller intranet. Det klarer vi naturligvis. Du kan læse mere om det under punktet redaktør


blå linje